Zdroj: http://www.festivalcokoladytabor.cz/mapa-a-prodejci/brilliant-brownies  •  Vydáno: 2.9.2016 17:07  •  Autor: Lenka Želivská

Brilliant Brownies

Brilliant Brownies Víte co je brownies? Tak přijďte ochutnat...

Firma Brilliant Brownies se věnuje výrobě prvotřídního brownies dle pravé americké receptury. Všechno vzniklo po několikaměsíčním pobytu v Anglii,kde stejně tak jako v Americe je brownies mezi lidmi ve velké oblibě. Sama jsem byla šokována tím, co jsem do té doby považovala za brownies, které jsem znala pouze z Čech. Na českých pultech kaváren jsem se do té doby setkávala jen s čokoládovou buchtou, která se tomu pravému brownies jen z daleka podobala, a proto jsem se rozhodla o brownies dozvědět něco víc, naučila jsem se recept pravého amerického brownies, prošla jsem školením, workshopy a po svém návratu do České republiky jsem založila firmu. Brilliant Brownies funguje již rok a má pod sebou mnoho spokojených klientů. S velkou radostí a láskou peču pro cukrárny, kavárny a hotely v Plzeňském kraji, několik kaváren v Praze a zároveň spolupracuji i s agenturami, kterým dodávám brownies na firemní eventy, cateringové akce a jsou i součástí svateb a rodinných oslav. Na všech místech mají brownies velký úspěch a kladné reference jsem dostala i od zahraničních zákazníků na gastronomických festivalech.

---

Spokojení klienti se začali ptát, zda bych jim kromě brownies mohla dodávat i další zákusky a dezerty. Firmy, které si brownies zamilovali na firemních poradách chtěli kromě sladkého i slané na větší konference a zákazníci mých klientů toužili po dortech na narozeninové oslavy a svatby. Člověk má zkusit vše a když jsem viděla, že lidem opravdu chutná, rozšířila jsem nabídku zákusků, dezertů a rozhodla jsem se nabízet i cateringové služby. Spojila jsem zkušenosti z mládí, cestování, studia a výsledkem je práce, která mě baví a naplňuje.

---

A co teď můžu zákazníkům nabídnout?

V první řadě je to již zmiňované brownies. Je specifické svojí vláčností, hutností, čokoládovou chutí a naplní touhu a chuť po sladkém. Jeho Hlavní ingrediencí je 70% čokoláda. Dále jsou to makronky, tartaletky, věnečky, koláčky, kremrole a další klasické dezerty, ovocné a klasické dorty a samozřejmostí jsou také slané koláče (quiche).

---

Firma Brilliant Brownies si zakládá na kvalitě, a proto jsou všechny výrobky zhotoveny z prvotřídních surovin, pečeny s poctivostí, láskou a individuálním přístupem ke každému klientovi či zákazníkovi. to samé platí pro ostatní služby, které svým klientům a zákazníkům nabízím.

Není totiž hezčího ocenění vaší práce, než když vidíte nefalšovaný úsměv na tvářích svých zákazníků.