Zdroj: http://www.festivalcokoladytabor.cz/mapa-a-prodejci/cokoladove-vino-soluter  •  Vydáno: 4.10.2016 14:13  •  Autor: Lenka Želivská

Čokoládové víno - Soluter

Čokoládové víno - Soluter Po loňském mega úspěchu i letos můžete ochutnat či zakoupit láhev slovinského vína s nádechem čokolády.

Jsme společnost SOLUTER s.r.o. se sídlem v Praze a jsme kromě jiného dovozci kvalitních vín a dalších produktů – pršuty, sýry, medy, oleje - ze SLOVINSKA. Nejzajímavější je náš nový produkt z rodinného slovinského  vinařství a sice ČOKOLÁDOVÉ VÍNO ( CHOCOLAT IMPERIAL), které je na českém trhu zcela unikátní tím, že je kombinací dvou vzácných přírodních složek a sice špičkových červených vín z jedinečného výběru čtyř odrůd a vysoce kvalitní 76% hořké čokolády původem z Ekvádoru. Tato kombinace vytváří vynikající a zcela novou, jedinečnou nezaměnitelnou vůni, chuť a čokoládový dozvuk tohoto produktu.CHOCOLAT IMPERIAL je bezkonkurenční novinkou, která je dobrou volbou jak pro individuální zákazníky, tak také pro vinotéky, restaurace, prodejce čokolád, cukrovinek a další.