Zdroj: http://www.festivalcokoladytabor.cz/tipy-v-programu-2018/zlata-cukrarka-ze-singapuru-helena-fleglova-na-festivalu  •  Vydáno: 10.10.2018 18:14  •  Autor: Lenka Želivská

Zlatá cukrářka ze Singapuru Helena Fléglová na festivalu

Zlatá cukrářka ze Singapuru Helena Fléglová na festivaluOchutnejte vítězný dezert z Mistovství světa v Singapuru z rukou cukrářky Heleny Fléglové a potkejte se s ní osobně. Víte, že zanedlouho otevírá v Praze cukrářskou školu, kam se můžete přihlásit i vy?

HF Pastry Academy je cukrářská škola založena v roce 2018 Helenou Fléglovou. Je zaměřena na pokročilé cukráře, kteří by rádi zdokonalili své dovednosti i na začátečníky, kteří by rádi pronikli do tajů cukrařiny.
Akademie se nachází v Praze na Střížkově. Nově zrekonstruovaný prostor nabízí vše potřebné pro Hands-on kurzy, zázemí dále nabízí prezentační sál vhodný i na teambuildingové akce.
Všechny kurzy probíhají metodou Hands-on ve dvojicích na plně vybaveném pracovišti. Na kurzech se setkáte s kvalitními surovinami značek, které jsou používány celosvětově těmi nejlepšími cukráři. Jmenovat můžeme značky jako například Callebaut, Sosa ingredients nebo Ravifruit.
Nabídku kurzů naleznete již brzy na webové stránce - http://www.hfpastryacademy.cz/. Těšit se můžete na kurzy Makronky, Éclairs, Pralinky, Tartaletky, Moderní dorty, Modelace a další.