Program 2019

Kotnovská ulice

V celé ulici - prodejní stánky s čokoládou

Café Budík – káva a dort zóna

  Dezerty a dorty inspirované čokoládou
  Čokoládová zmrzlina

 

SPINATIC – módní čokoládový salón

  Výstava klobouků z čokolády
  Výstava šatů z čokolády
  Focení
   

Doprovodný program : fashion bazárek (možnost zakoupení modýlků z druhé ruky)

ACCADEMIA del Buon Gusto – relax zóna

  Neřízená ochutnávka italských a španělských čokolád z prestižních manufaktur s možností zakoupení na místě
  Relaxační zóna s italským vínkem

 

Muzeum čokolády a marcipánu – vstupné 100 Kč

  Každou hodinu komentovaná prohlídka muzea
(dozvíte se vše o pěstování a výrobě čokolády i něco z historie)
  Dílny pro děti – výroba čokoládových lízátek, výroba pralinek, výroba tabulek (zpoplatněno dle ceníku muzea)
  Muzejní kuchyně – minikurz výroby pralinek pro dospělé 10,00; 14,00; 18,00 hod.
Muzeum si vyhrazuje právo na regulaci počtu návštěvníků při plné kapacitě muzea – přednost mají vstupenky z předprodeje.

Doprovodný program – malé pódium :

10,00 – 11,00 hod.   JH SWING BAND (koncert)
11,00 – 11,30 hod.   TANČÍME S ADÉLOU (pojďme se naučit tanec Čokožrouta)
11,30 – 12,00 hod.   KOUZLENÍ S ČOKOLÁDOU (Kouzelník PET)
12,00 – 13,00 hod.   JH SWING BAND (koncert)
13,00 – 14,00 hod.   Živulenky (koncert)
14,00 – 14,30 hod.   TANČÍME S ADÉLOU (Tanec figurek)
14,30 – 15,00 hod.   SOUTĚŽENÍ S ČOKOLÁDOU
15,00 – 16,00 hod.   JH SWING BAND (koncert)
16,30 – 17,00 hod.   KOUZLENÍ S ČOKOLÁDOU (Kouzelník PET)
17,00 – 18,00 hod.   Živulenky (koncert)
18,00 – 19,00 hod.   Jirka Řapek (koncert)
19,00 – 19,30 hod.   TANČÍME S ADÉLOU (Čokožrout)
19,30 – 20,30 hod.   Jirka Řapek - afterparty
     

   

Žižkovo náměstí

Čokoládová řeka – přes 20 druhů teplých čokolád – degustujte celý cen – vstupné 150,- Kč

Město Tábor, Galerie 140, Koželužská ulice

 14,00 hod.   Pohádka O Sněhurce – divadlo Pruhované panenky
 16,00 hod.     Pohádka Divadla U plotny 

 

Velká hra o poklad s Fínou a Čokožroutem

 

Degustace:

 

Café Obývák, nově otevřená pražírna kávy  – Klokotská ulice 106 

10,00 – 11,00    Čokoláda inspirovaná kávou, co mají společného a co rozdílného
(Hana Buchtíková a Zdeněk Plášil)
12,00 – 13,00   Fresh pralinky z muzea
(Jiří Soukup – čokolatiér)
15,00 – 16,00   Káva a její snoubení s čokoládou
(Hana Buchtíková a Zdeněk Plášil)
18,00 – 19,00   Čokoláda inspirovaná kávou, co mají společného a co rozdílného

 

Augustiniánský klášter - ambit kláštera – náměstí Mikuláše z Husi

Nově zrekonstruovaný a otevřený bývalý klášter augustiniánů v Táboře vám kromě degustací po celý den nabídne i výstavu ……

10,00 – 11,00    Čokoláda v klášterech v minulosti i nyní
(Lenka Želivská)
13,00 – 14,00   Degustace nejen čokoládového piva (protože i mniši pivo v klášterech vařili)
(Pivovar Němcovi – sládek)
14,00 – 15,00   Jordi´s čokolády – špičkové „bean to bar“ čokolády z Hradce Králové
(Marcela Krčálová – Jordis)
16,00 – 17,00   Bean to Bar Čokolády
(Jiří Soukup – čokolatiér)

   

BONBON, Palackého 20, Tábor  

11,00 – 12,00 hod.    Lanýže
13,00 – 14,00 hod.   Ořechy v pralinkách = ať žije klasika
16,00 – 17,00 hod.   Ovocné náplně ve „víčkovaných“ pralinkách

 

Cofee and Tee, Tržní náměstí, Tábor 

11,00 – 12,00 hod.    Origine čokolády – jiná země, stejná chuť?
(Jan Václavovský)
14,00 – 15,00 hod.   Degustace DNA Food – raw čokolády
16,00 – 17,00 hod.   Přednáška o historii zpracování čokolády
(Hana Buchtíková)
17,00 – 18,00 hod.   Jordi´s čokolády – špičkové „bean to bar“ čokolády z Hradce Králové
18,00 – 19,00 hod.   Rozdíl mezi polévanou a formovanou pralinkou
(Jan Václavovský)

  

Mocca Café, Pražská ulice, Tábor 

Neřízená ochutnávka 8 druhů zmrzlin inspirovaných čokoládou u vyhlášeného zmrzlináře Jiřího Hochmana.